Tusen Trädgårdar 30 juni

Postat 20 juni, 2024.

Söndag 30 juni är det Tusen Trädgårdar – Sveriges största trädgårdsvisning.

Besök Billbäcks Trädgård, en fridfull oas och en av Östergötlands inspirerande trädgårdsdestinationer. Vår trädgård omger vår verksamhet med en harmonisk blandning av frodiga växter, prunkande blomsterrabatter och vackert anlagda gångar som leder er genom vår gröna värld.

Trädgården
Billbäcks Trädgård är noggrant designad för att erbjuda en unik upplevelse för alla besökare. Här finns en rik variation av blommor och växter, från klassiska perenner till rariteter.

Guidad visning av Trädgården med Ylva Landerholm
När? Den 30 juni kl. 11.30 och 14.00 (visningen pågår i cirka 30 minuter).
Var? Vi samlas framför butiksentrén och fortsätter därefter in i trädgården tillsammans.

Under evenemanget Tusen Trädgårdar har ni chansen att upptäcka Billbäcks Trädgård tillsammans med trädgårdsambassadören Ylva Landerholm. Ylva, som ni kanske känner igen från TV-program som Trädgårdsdrömmar och SVT Gomorron Sverige, samt från trädgårdsspalter i Vi i Villa och Året Runt, har över 35 års erfarenhet inom trädgårdsvärlden och en stor passion för växter och trädgårdsdesign.

Under denna visning får du ta del av Ylvas gedigna kunskap, praktiska tips och inspirerande berättelser om växternas underbara värld. Det blir en härlig blandning av upplevelse, trädgårdsskola och inspiration!

Välkommen till en inspirerande stund i en fantastisk trädgårdsmiljö!

Upptäck andra trädgårdar som är öppna för visning under Tusen Trädgårdar på Riksförbundet Svensk Trädgårds hemsida https://svensktradgard.se/besokstradgardar/