Öppettider

Café Villa Flora

 

Öppettider Restaurang
· Restaurangen är stängd för säsongen  

 

 

Trädgårdsbutiken

 

Öppettider Trädgårdsbutiken
· Trädgårdsbutiken är stängd för säsongen. Försäljning av presentkort via hemsida tillgängligt, kan hämtas från kontoret enligt överenskommelse eller skickas via post.

 

 

 

Gilla oss på Facebook
Billbäcks söker personal
Billbäcks söker personal

Sugen på något gott? Restaurang Villa Flora ligger inbakad i vår fantastiska trädgård.

  
Här kan du äta en vällagad måltid eller njuta av hembakat till doften av årstidens trädgårdsnoter. Njut av en god bit mat i skuggan av en bambuberså eller välj vårt lusthus invid dammen.

 

God mat i en rofylld miljö utan krusiduller. Vi lagar säsongsbetonat med lokala ingredienser och gärna från egen odling.

 

Unna dig en stund hos oss! Det är ute i det fria livet smakar som bäst.

Meny

 

Meny kommer när restaurangen åter öppnat för säsongen

Söker du en annorlunda miljö som tilltalar både sinne och smak?

Konferens

Vår konferensavdelning ligger i direkt anslutning till vår trädgårdsbutik och har hög hemma-hos-känsla med genomtänkt design och funktion. Närheten till naturen och trädgårdarnas blomsterhav förvandlar varje årstid till en unik upplevelse. 

Vi erbjuder olika konferenspaket: heldagar, halvdagar samt enbart lokalhyra. Har ni särskilda önskemål för er företagsgrupp ser vi fram emot att utforma ett paket som passar just er. Hör av er med era önskemål, så hjälper vi er.

Fest och event

Vi tar gärna emot kvällsbokningar för födelsedagsfest, jubileum, bröllop eller företagsevent. Självklart komponerar vi menyn så att den tilltalar just din grupp. 

Vi vurmar för den mindre gruppen där vi kan ge ett bra värdskap. I restaurangen har vi cirka 40 sittplatser och om vädret tillåter erbjuder vår uteservering gott om utrymme. Lägg gärna till våra uppskattade trädgårdsvisningar med en av våra trädgårdsmästare. Detta är ett omtyckt inslag hos både företagsgruppen och på möhippan.

Välkommen att höra av dig om du vill ha en fest utöver det vanliga i en underbar miljö i en av Östergötlands vackraste trädgårdar!

Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss.

 

Fyll i enkäten om event eller konferens så hör vi av oss till dig!

 

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost*

    Telefon

    Datum

    Ditt meddelande