Trädodlingen söker Växtskyddsansvarig plantskolist

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med växtskyddsansvarig

Växtskyddsansvarig plantskolist

Drömmer du om att arbeta i en naturskön miljö där dina arbetsuppgifter följer årstiderna och du ingår i ett mindre team med god laganda? Som person är du händig, en problemlösare, praktiskt lagd och trivs med variation i din vardag. Billbäcks erbjuder goda erfarna kollegor, en modern maskinpark och välutrustad verkstad. För dig är det viktigt att verka för och vara en del av en atmosfär med omsorg för naturen och dina medarbetare.

Billbäcks trädodling

I Svärtinge nära Norrköping ligger Billbäcks trädodling som är svenskt sigill klimatcertifierad. Trädodlingens odlingsmark om ca 60 hektar producerar 150 000 park- och alléträd. Slutkunderna är kommun, kyrka, anläggare och privatkunder där träden förskönar en bred variation av gröna miljöer runtom i Norden.

Billbäcks är ett familjeföretag som grundades 1959 och drivs idag av andra och tredje generationen. För oss är kvalitet och kunskap ledorden som genomsyrar det vi gör och förmedlar. Till oss återkommer kunder för ett stort utbud av vackra härdiga växter, mångårig erfarenhet och ett varmt personligt bemötande.

Din roll som växtskyddsansvarig plantskolist

Som växtskyddsansvarig arbetar du för att optimera trädodlingens marker och motverka angrepp. Du deltar i den dagliga driften och utför du en mängd olika arbeten som trädodling, gödsling, beskärning, plantering, skötsel, grävning, inventering, underhåll av växter och träd. Du har ett öga för detaljer då träden kräver varsam hantering.

Under säsongstoppar vår/höst jobbar du främst med upptagning, körning och lastning av träd samt diverse maskinarbeten i olika moment. Sommaren är fokus på växtskydd, jordbearbetning, gräsklippning, gödsling och radhackning samt underhåll av vägar.

Din bakgrundsprofil

Vi ser att du innehar trädgårds- eller hortonomutbildning med erfarenhet av växtskydd, gillar vara ute i det gröna i alla väder, trivs med varierade arbetsuppgifter av fysisk karaktär som utförs självständigt och i grupp. Det är toppen om du har erfarenhet från anläggning, trädgård eller jordbruk annars introducerar vi dig till grunderna med förhoppningen att du vill utvecklas och lära dig om odling och teknik.

Omfattning

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid, vardagar 7-16, provanställning 6 månader. Eventuell övertid/helger förekommer vid säsongstoppar vår/höst.

Krav

För att söka tjänsten krävs att du innehar utbildning som trädgårdsmästare/hortonom, du har B-körkort och talar svenska samt engelska. Du har de utbildningar som krävs för att arbeta med växtskyddsmedel. Tidigare erfarenhet/utbildning inom anläggning, trädgård, plantskola eller jordbruk är meriterande. Truckkort, maskinerfarenhet som traktorkörning är meriterande.

Lön och tillträde

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 20 april. Skicka gärna din ansökan före sista ansökningsdagen då vi har för ambition att tillsätta tjänsterna snarast möjligt.

Skicka CV med personligt brev till joakim@billbacks.se. Var noggrann med att märka din ansökan med vilken tjänst du söker. Då vi har flera tjänster utlysta och många sökande kontaktar vi endast kandidater som går vidare till intervju. Vi tackar för din ansökan och visat intresse!

Viktigt: Märk din ansökan med växtskyddsansvarig i ’Ditt meddelande’-kolumnen