Maskinförare i det gröna

Drömmer du om att arbeta i en naturskön miljö där dina arbetsuppgifter följer årstiderna och du ingår i ett mindre team med god laganda? Som person är du händig, en problemlösare och trivs med variation i din vardag. Billbäcks erbjuder goda erfarna kollegor, en modern maskinpark och välutrustad verkstad. För dig är det viktigt att verka för och vara en del av en atmosfär med omsorg för naturen och dina medarbetare.

Billbäcks trädodling

I Svärtinge nära Norrköping ligger Billbäcks trädodling som är svenskt sigill klimatcertifierad. Trädodlingens odlingsmark om ca 60 hektar producerar 150 000 park- och alléträd. Slutkunderna är kommun, kyrka, anläggare och privatkunder där träden förskönar en bred variation av gröna miljöer runtom i Norden.

Billbäcks är ett familjeföretag som grundades 1959 och drivs idag av andra och tredje generationen. För oss är kvalitet och kunskap ledorden som genomsyrar det vi gör och förmedlar. Till oss återkommer kunder för ett stort utbud av vackra härdiga växter, mångårig erfarenhet och ett varmt personligt bemötande.

Din roll som maskinförare styrs av årstiderna

Detta är en heltidstjänst för dig som trivs med att jobba utomhus med varierande arbetsmoment och löpande underhåll av maskinparken. Du har ett öga för detaljer då träden kräver varsam hantering – specifika arbetsmoment lär vi dig längs vägen! 

Under säsongstoppar vår/höst jobbar du främst med upptagning, körning och lastning av träd samt diverse maskinarbeten i olika moment. Sommaren är fokus på jordbearbetning, gräsklippning, gödsling och radhackning samt underhåll av vägar. Vid vinter och lågsäsong utför du generellt underhåll av maskinpark och övrig drift, ser till att service utförs samt är ansvarig för vinterunderhåll av vägar. 

Din bakgrundsprofil

Du har en vilja och förmåga att hantera olika typer av maskiner som traktorer, hjullastare, bandlastare och kranvagnar. Det är toppen om du har erfarenhet från anläggning, trädgård eller jordbruk annars introducerar vi dig till grunderna med förhoppningen att du vill utvecklas och lära dig om odling och teknik.

Omfattning

Detta är en heltidstjänst förlagd under dagtid 7-16. Eventuell övertid förekommer vid säsongstoppar vår/höst.

Krav

För att söka tjänsten krävs att du har tidigare maskinerfarenhet, innehar B-körkort och talar svenska samt engelska. Tidigare erfarenhet/utbildning inom anläggning, trädgård eller jordbruk är meriterande.

Lön och tillträde

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 28 februari. Skicka gärna din ansökan före sista ansökningsdagen då vi har för ambition att tillsätta tjänsterna snarast möjligt.

Skicka CV med personligt brev till joakim@billbacks.se. Var noggrann med att märka din ansökan med vilken tjänst du söker. Då vi har flera tjänster utlysta och många sökande kontaktar vi endast kandidater som går vidare till intervju. Vi tackar för din ansökan och visat intresse!