Billbäcks söker grön orderplockare

 

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med orderplockare

Grön orderplockare

Drömmer du om att arbeta i en naturskön miljö där dina arbetsuppgifter följer årstiderna och du ingår i ett mindre team med god laganda? Som Grön orderplockare har du varierande arbetsuppgifter utomhus som bland annat innefattar leveransmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning och bevattning av växtlager. Du gillar att vara ute i alla väder, är noggrann och organiserad. Trivs med att arbeta både ensam och i grupp.

Billbäcks trädodling

I Svärtinge nära Norrköping ligger Billbäcks trädodling som är svenskt sigill klimatcertifierad. Trädodlingens odlingsmark om ca 60 hektar producerar 150 000 park- och alléträd. Slutkunderna är kommun, kyrka, anläggare och privatkunder där träden förskönar en bred variation av gröna miljöer runtom i Norden.

Billbäcks är ett familjeföretag som grundades 1959 och drivs idag av andra och tredje generationen. För oss är kvalitet och kunskap ledorden som genomsyrar det vi gör och förmedlar. Till oss återkommer kunder för ett stort utbud av vackra härdiga växter, mångårig erfarenhet och ett varmt personligt bemötande.

Din roll som orderplockare styrs av årstiderna

Som Grön orderplockare har du varierande arbetsuppgifter utomhus som bland annat innefattar leveransmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning och bevattning av växtlager. 

Under säsongstoppar vår/höst jobbar du främst med att packa växtbeställningar, under sommaren fokus på bevattning och trädgårdsunderhåll, under vintern beskärning av växter och diverse underhåll.

Din bakgrundsprofil
 
Vi ser gärna att du innehar trädgårdsutbilding, gillar vara ute i det gröna i alla väder, trivs med varierade arbetsuppgifter av fysisk karaktär som utförs självständigt och i grupp. 
 
Krav
 
För att söka tjänsten krävs att du innehar utbildning inom trädgård eller motsvarande arbetslivserfarenhet, du har B-körkort och talar svenska samt engelska. Tidigare erfarenhet/utbildning inom anläggning, trädgård eller plantskola är meriterande. Truckkort, är meriterande.

Ansökan 

 • Sista ansökningsdag: 10 maj. Vi intervjuar löpande.
 • Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning.
 • Omfattning: Heltid. Arbetet är förlagt under dagtid 7-16. Eventuell övertid/helger förekommer vid säsongstoppar vår/höst.
 • Tillträde: April enligt överenskommelse.

Viktigt: Märk din ansökan med orderplockare i ’Ditt meddelande’-kolumnen

  Ditt namn*

  Telefon

  Din epost*

  Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

  Personligt brev*

  CV*

  Ditt meddelande