Cafémedarbetare extra/helg

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med cafémedarbetare extra

Cafémedarbetare extra/helg

 

Drömmer du om att arbeta i en naturskön restaurangmiljö där du ingår i ett mindre team? I Billbäcks restaurang serverar utöver god mat även kaffe och kaka för den sötsugne. Du är i nära kontakt med gästerna och tar emot beställning, gör kaffe och är ansvarig för restaurangen alltid presenteras från sin bästa sida. För dig är det viktigt att verka för och vara en del av en atmosfär med varmt kundbemötande och god laganda. Nu söker vi flera cafémedarbetare som vill vara med på resan och ingå i Billbäcks restaurang under säsong 2023!

Billbäcks restaurang
Inbäddad i en av Östergötlands vackraste trädgårdar finner du Billbäcks trädgårdsbutik och restaurang. Hit vallfärdar kunder från hela Sverige för att botanisera bland ett stort urval av trädgårdsväxter, inspireras och njuta av god mat i det gröna. Dagligen serveras frukost, lunch och fika. Restaurangens signum är närodlat och vi odlar själva grönsaker och frukt som vävs in i menyn tillsammans med råvaror från andra producenter.

Billbäcks är ett familjeföretag som grundades 1959 och drivs idag av andra och tredje generationen. För oss är kvalitet och kunskap ledorden som genomsyrar det vi gör och förmedlar. Till oss återkommer kunder för god mat i naturskön miljö och ett varmt personligt bemötande.

Din roll som cafémedarbetare
Detta är ett jobb för dig som trivs med att arbeta inom service och tycker om mat! Du tar emot beställningar, gör en riktigt god kaffe, ser till att restaurangen alltid presenteras från sin bästa sida och förstår de avgörande detaljerna för att gästerna ska njuta av sitt besök. För dig är det viktigt att ingå i ett sammanvävt team som drivs av att leverera god mat, bästa service samtidigt som ni i laget verkar för att ha kul tillsammans längs vägen!

Din bakgrundsprofil
Kanske har du arbetat inom restaurang/café tidigare eller så kan detta bli ett första jobb för dig med ett genuint intresse för mat och service – vi introducerar dig till grunderna! Restaurangen är välbesökt i perioder och speciellt på helger när du kommer arbeta, därför är det viktigt att du är stresstålig och lösningsorienterad samtidigt som du är drivande i den dagliga driften även när det är ett lägre besöksantal.

Omfattning
Detta är en extratjänst förlagd under dagtid. Verksamheten är öppen sju dagar i veckan och du arbetar främst helg och helgdagar. Tjänsten löper från maj till september.

Krav
Detta kan vara ett ingångsjobb för dig som är intresserad av att arbeta inom restaurang. Erfarenhet från café eller restaurangmiljö är meriterande.

Lön och tillträde
Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag 31 maj. Skicka gärna din ansökan före sista ansökningsdagen då vi har för ambition att tillsätta tjänsterna snarast möjligt.

Skicka CV med personligt brev till villaflora@billbacks.se. Var noggrann med att märka din ansökan med vilken tjänst och omfattning du söker. Då vi har flera tjänster utlysta och många sökande kontaktar vi endast kandidater som går vidare till intervju. Vi tackar för din ansökan och visat intresse!

Viktigt: Märk din ansökan med cafémedarbetare extra i ’Ditt meddelande’-kolumnen

  Ditt namn*

  Telefon

  Din epost*

  Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

  Personligt brev*

  CV*

  Ditt meddelande