Trädgårdsbutiken söker Butiksledare för Säsong 2024

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med Butiksledare

Butiksledare med hjärta för det gröna

Har du hjärta för det gröna, är en engagerad ledare och längtar till en arbetsplats som speglas av årstidernas prakt? Nu söker vi en butiksledare som vill vara med på resan och driva trädgårdsbutiken under säsong 2024! Du är med från öppning i mars tills stängning i oktober och har det övergripande ansvaret över butikens miljöer, medarbetare och försäljning.

Billbäcks trädgårdsbutik
Inbäddad i en av Östergötlands vackraste trädgårdar finner du Billbäcks trädgårdsbutik och restaurang. Hit vallfärdar kunder från hela Sverige för att botanisera bland ett stort urval av trädgårdsväxter, inspireras och njuta av god mat i det gröna.

Billbäcks är ett familjeföretag som grundades 1959 och drivs idag av andra och tredje generationen. För oss är kvalitet och kunskap ledorden som genomsyrar det vi gör och förmedlar. Till oss återkommer kunder för frodiga växter, personligt bemötande och trädgårdsmästarexpertis.

Din roll som butiksledare
Med kunden i fokus är den viktigaste arbetsuppgiften för dig som butiksledare att planera, leda och fördela arbetet bland dina medarbetare. Ditt ansvar är att butiken presenteras från sin bästa sida och ditt lag är samspelt. Du är prestigelös och deltar själv aktivt med de dagliga sysslorna som service, försäljning och påfyllning av varor. Instinktivt har du en fallenhet för att se vad som behöver göras och löser pusslet samt tar initiativ för att nå mål och utveckla verksamheten.

Din bakgrundsprofil
Vi ser gärna att du har en säljbakgrund från detaljhandel med tidigare personalansvar. Du är varm i kläderna, proaktiv och sporras av att upprätthålla en inspirerande säljmiljö, leda medarbetare och verka för merförsäljning. Om du har förkunskaper inom trädgård är det en bonus men inget krav, oavsett ska det vara ett område du är nyfiken på att utvecklas inom.

Säsongsanställning med utvecklingsmöjlighet
Tjänsten är inledningsvis en säsongsanställning om 80-100%, som med rätt kandidat kan utvecklas till en helårstjänst. Under vinterhalvåret är du behjälplig i andra affärsområden och är delaktig i att ta trädgårdsbutiken vidare till nästa nivå. Arbetet är förlagt under vardagar och helger förekommer under säsongstoppar.

Krav

 • Erfarenhet från att arbeta inom service och försäljning, gärna detaljhandel
 • Ledande position med personalansvar
 • Du talar svenska och engelska obehindrat

Lön och tillträde
Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 20 april. Skicka gärna din ansökan före sista ansökningsdagen då tjänsten kan komma och tillsättas tidigare.

Ansök via formuläret nedan eller skicka CV med personligt brev till butiken@billbacks.se. Då vi har flera tjänster utlysta och många sökande kontaktar vi endast kandidater som går vidare till intervju. Vi tackar för din ansökan och visat intresse!

Viktigt: Märk din ansökan med butiksledare i ’Ditt meddelande’-kolumnen

  Ditt namn*

  Telefon

  Din epost*

  Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

  Personligt brev*

  CV*

  Ditt meddelande