Så hanterar Billbäcks Covid-19

Postat 26 februari, 2021.

Denna text uppdaterades 26/2 2021

Billbäcks trädgårdsbutik har fortsatt öppet men har vidtagit försiktighetsåtgärder för att säkerhetsställa en trygg miljö och förhindra smittspridning. Vi håller öppet enligt aviserade öppettider om inget annat anges på vår hemsida.

Max 25 kunder inomhus i Trädgårdsbutiken
Butiksytan inomhus är 400kvm och vi har ett maxantal om 25 kunder, 16kvm/person, för att alla ska känna sig trygga. Vid våra tre entréer till butiken finns skyltar som upplyser er om maxantalet.

Vi uppmanar er att handla ensamma
Barn och personer som behöver stöd är undantagna.

Vi värnar om er och våra medarbetare
Vi erbjuder handsprit till alla vid våra entréer. Våra medarbetare har tillgång till visir, munskydd och handskar för att skapa en trygg arbetsplats och för att minska smittspridning. Vi har två kassor i Trädgårdsbutiken, vid dessa har vi markerat avstånd på marken. Vid kassorna har vi även säkrat upp med plexiglas för att skapa tryggare förutsättningar för både kund och medarbetare där avstånd är svårare att hålla.

Ökad städfrekvens
Billbäcks har ökat städfrekvensen för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök hos oss. Områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer, som dörrhandtag, kranar och betalstationer, rengörs frekvent dagligen. 

Kunder
Känner du dig frisk är du varmt välkommen att besöka oss och är du sjuk ser vi att du stannar hemma tills du är frisk. Vi ber att alla visar hänsyn genom att följa myndigheternas råd (Folkhälsomyndigheten) för att undvika smittspridning och hålla avstånd till varandra.

Kort eller swish istället för kontanter
För att minska risken för smittspridning önskar vi minimera kontanter som betalmetod och hoppas ni främst kan betala med kort eller swish.

Interna försiktighetsåtgärder
Billbäcks begränsar fysiska möten och tjänsteresor med leverantörer och företagskunder till absoluta minimum. 

Frågor?
Vi har öppet som vanligt men vidtar försiktighetsåtgärder. Kontakta oss gärna via telefon eller mail för vidare frågor.