Loading Events

Trädgårdslust

Det här eventet har redan passerat.
Start:
26 maj, 2018 @ 10:00
Slutar
26 maj, 2018 @ 03:00
Upplev Norrköping och Billbäcks plantskola hälsar varmt välkommen till vårens Trädgårdslust!

 

Trädgårdslust är ett evenemang där vi samlas för att hylla intresset för allt som har med trädgård, plantering och ett hållbart skafferi. Tips och råd för nybörjaren, lekfulla aktiviteter för hela familjen och ett stort utbud av närproducerade varor och hantverk möts i en hyllning till det gröna livet. Trädgårdslust arrangeras årligen under vår och höst med teman, utbud och inspiration som rimmar med säsongen.

Vårens Trädgårdslust går av stapeln den 26 maj på Färgargården och programmet är fullspäckat med tävlingar och lekar för de yngre (och äldre) med gröna teman. Ylva Landerholm inspirerar och lär besökarna mer om krukodling och hur vi alla kan njuta av en trädgård i miniformat. Besökarna kommer att ha chansen att besöka Färgargårdens friluftsmuseum som har öppet, och välja bland mängder av lokalproducerade varor och hantverk.

Ylva Landerholm
”Flytta trädgården till en kruka! Låt de fleråriga växterna i vackra urnor ersätta tunga rabatter, ogräsproblem och åldrade ryggar. Jag kommer plantera olika ideér för olika lägen, olika personligheter eller kanske bara som en fantastisk gåva. En given lösning få har upptäckt!”