Loading Events

Mamma Baby yoga i trädgården med Sara Lindstedt

Det här eventet har redan passerat.
Start:
30 juni, 2021 @ 02:00
Slutar
30 juni, 2021 @ 03:00

En kurs för dig som är nybliven mamma att under fem tillfällen komma och yoga med din bebis i Villa Floras ljuvliga äppellund. Mamma baby yoga är ett bra sätt att stärka kroppen efter graviditet och förlossning tillsammans med ditt barn. Yogaformen är lugn och inkännande och med mjuka flöden med fokus på bäckenbotten-muskulaturen, kombinerat med avslappningsövningar. Din bebis ligger på en filt bredvid dig och deltar när hen är vaken.

Genom lek, ögonkontakt och beröring, möts du och din bebis i en mysig, lugn stund tillsammans.  Samtidigt ger du kropp och sinne tillfälle att återhämta sig efter graviditet och förlossning.

I gruppen kan du känna dig trygg att komma och vara precis som du är. Det går bra att amma under klassen, byta blöjor om det behövs, eller låta din bebis sova.

Yogan passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare med bebisar upp till åtta månader. Ta gärna med en filt till din bebis för stunderna när bebisen ligger på mattan bredvid dig under passet.

Om Sara Lindstedt
Yogan har under lång tid varit en stor del av mitt liv och sedan fem år undervisar jag yoga genom mitt företag Kaphatribe. Min inriktning är dynamisk flödesyoga, yoga med inslag av mindfulness samt gravid & mamma baby yoga. 

När
Onsdag 30/6 14.00-15.00

Var
Äppellunden bakom restaurang Villa Flora på Billbäcks Plantskola.

Medtag
Egen yogamatta & ev. en filt

Kostnad
245kr/drop in
Betalning sker via Swish till 1235958368

Övrigt
Klass ställs in vid ihållande regn

Frågor?
Kontakta Sara https://kaphatribe.com/pages/kontakt
Telefon 076 316 96 80 | Facebook Sara Lindstedt Yoga

Varmt välkommen!