Öppettider

Café Villa Flora

 

Säsongsstängt – välkommen åter till våren

 

Trädgårdsbutiken

 

Vardagar 9.00-16.00

Lördag Stängt 

Söndag Stängt

 

Gilla oss på Facebook
Billbäcks fruktodling
Billbäcks söker personal

Om trädgårdsbutiken

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller bara njut av grönskan i någon av våra visningsträdgårdar. Hos oss finner du en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med ett stort urval plantor, växter, frön, krukor, inredningsdetaljer och andra tillbehör. Vi håller fullt sortiment från att vi öppnar i april tills vi stänger för säsongen i början på november. Önskar du hjälp att hitta rätt i sortimentet eller vill ha goda tips och råd på hur du lyckas med din trädgård, uteplats eller balkong, hjälper vi dig gärna. 

Välkommen till vår trädgårdsbutik!

 

 

November

Våra bästa trädgårdstips

  • Har du vinterlagrat äpplen & rotfrukter? Titta till dem då och då och plocka bort sådant som blivit dåligt eller ruttnat. Då håller sig resten av skörden friska.
  • Kom ihåg belysningen i trädgården. Under en av årets mörkaste månader gör det underverk med små ljuskällor ute i trädgården.
  • Ställ en vacker vinterkruka vi entrén. Välj gärna någon vacker barrväxt som passar årstiden och täck jorden med fina stenar eller varför inte dekorationsbark.

Köp presentkort

Ge bort en grön gåva i present! Med presentkortet väljer mottagaren själv ur vårt sortiment av växter, tillbehör och vackra ting. Presentkortet går att köpa i vår trädgårdsbutik men också genom att fylla i formuläret nedan och betala in önskat värde på vårt plusgiro- eller swishkonto.

Leveransadress

Förnamn*

Efternamn*

Beställarens namn*

Telefonnummer*

Epost*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Belopp*

Meddelande till Mottagare

Beställ via vårt plusgiro eller swish

Så här gör du:  Sätt in önskat belopp på plusgiro: 504071-2 eller betala via Swish, swishnummer: 1236826960. Märk inbetalningen, oavsett betalningsmetod, med beställarens namn. För att presentkortet ska komma till rätt adress fylls även formuläret till vänster i. När vi mottagit din betalning postar vi presentkortet till dig som beställare eller direkt till önskad mottagare.

Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatum.

Frågor och svar

Telefonrådgivning

Har du frågor om våra växter du köpt hos oss eller vårt sortiment är du välkommen att ringa till oss under vardagar mellan klockan 09.00-14.00. Du kan också maila oss på info@billbacks.se. Under högsäsong är det stor belastning på våra telefoner då är det lättare att nå oss via mail.

 

Är Trädgårdsbutiken och Villa Flora rullstolsanpassad?

Ja. Både Trädgårdsbutiken och Villa Flora är rullstolsanpassad och lättframkomligt. Dock är ej ovanvåningen på Villa Flora.

Får jag ta med vår hund in i butiken?

Billbäcks välkomnar håriga vänner. Däremot inte inne i lokalen på Villa Flora, men ni får gärna fika tillsammans i visningsträdgården.

Vilken tid på året håller Trädgårdsbutiken och Villa Flora öppet?

Trädgårdsbutiken har öppet mellan mars och början på november. Villa Flora håller öppet mellan april till och med början på september.