Öppettider

Café Villa Flora

Villa Flora har nu stängt för säsongen, öppnar åter april 2019.

Trädgårdsbutiken

Trädgårdsbutiken har nu stängt för säsongen, öppnar åter i mars 2019.

Gilla oss på Facebook
Billbäcks fruktodling
Billbäcks söker personal

Om trädgårdsbutiken

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller bara njut av grönskan i någon av våra visningsträdgårdar. Hos oss finner du en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutiker med ett stort urval plantor, växter, frön, krukor, inredningsdetaljer och andra tillbehör. Vi håller fullt sortiment från att vi öppnar i april tills vi stänger för säsongen i början på november. Önskar du hjälp att hitta rätt i sortimentet eller vill ha goda tips och råd på hur du lyckas med din trädgård, uteplats eller balkong, hjälper vi dig gärna. 

Välkommen till vår trädgårdsbutik!

 

December

Våra bästa trädgårdstips

  • Gröna julklappar är kul att få! En trädgårdsbok, sekatör eller spännande fröer. Har du svårt att bestämma dig är Billbäcks egna presentkort alltid en uppskattad gåva. Läs mer här om våra presentkort.
  • Mata fåglarna. Solrosfrön, äpplen och nötter är poppis.
  • Nu när trädgården är i vila är det en bra tid att förgylla hemmet med levande ljus och juldekorationer.
  • Amaryllis håller sig lika länge i vas som på lök. Skulle stängeln ränna iväg och bli för lång går det alltså lika bra att ha den i en vacker vas.
  • Rododedendron och andra vintergrön växter är känsliga mot vintersol. Fundera över eventuella solskydd för att växterna ska klara vårvinterns kombination av sol och tjäle.

Köp presentkort

Ge bort en grön gåva i present! Med presentkortet väljer mottagaren själv ur vårt sortiment av växter, tillbehör och vackra ting. Presentkortet går att köpa i vår trädgårdsbutik men också genom att fylla i formuläret nedan och betala in önskat värde på vårt plusgiro- eller swishkonto.

Leveransadress

Förnamn*

Efternamn*

Beställarens namn*

Telefonnummer*

Epost*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Belopp*

Meddelande till Mottagare

F77S5178
Beställ via vårt plusgiro eller swish

Så här gör du:  Sätt in önskat belopp på plusgiro: 504071-2 eller betala via Swish, swishnummer: 1236826960. Märk inbetalningen, oavsett betalningsmetod, med beställarens namn. För att presentkortet ska komma till rätt adress fylls även formuläret till vänster i. När vi mottagit din betalning postar vi presentkortet till dig som beställare eller direkt till önskad mottagare.

Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatum.

Frågor och svar

Telefonrådgivning

Har du frågor om våra växter du köpt hos oss eller vårt sortiment är du välkommen att ringa till oss under vardagar mellan klockan 09.00-14.00. Du kan också maila oss på info@billbacks.se. Under högsäsong är det stor belastning på våra telefoner då är det lättare att nå oss via mail.

Är Trädgårdsbutiken och Villa Flora handikappanpassat?

Ja. Både Trädgårdsbutiken och Villa Flora är handikappanpassat & lättframkomligt för rullstolsburna.

Får jag ta med vår hund in i butiken?

Absolut! Även hundar är välkomna hos oss på Billbäcks.

Vilken tid på året håller Trädgårdsbutiken och Villa Flora öppet?

Trädgårdsbutiken har öppet mellan mars och början på november. Villa Flora håller öppet mellan april till och med början på september.