Öppettider

Café Villa Flora

Café Villa Flora är nu stängt för säsongen. Öppnar åter mars 2018.

Trädgårdsbutiken

Trädgårdsbutiken är nu stängd för säsongen.

Gilla oss på Facebook
Billbäcks fruktodling
Billbäcks söker personal

Om trädgårdsbutiken

Hos oss kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar eller bara njuta av grönskan i en av våra visningsträdgårdar. Som en av Sveriges mest välsorterade trädgårdsbutik finns ett stort urval av växter, lök & frö, krukor, detaljer och tillbehör. Vi håller fullt sortiment bland våra växter från dess att vi öppnar i april till och med när vi stänger för säsongen i början på november.  På Billbäcks lägger vi stor vikt vid kvalité, kunskap och erfarenhet. Tillsammans med vår kunniga personal hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt utbud samt ger dig tips och råd du kan lita på. Vi har växter för alla hushåll – till din trädgård, uterum eller balkong.

Varmt välkommen!  

Januari

Våra bästa trädgårdstips

  • Dröm och planera! Januari är en perfekt tid på året att söka inspiration till den kommande våren & sommaren. Titta i trädgårdsböcker, tidningar eller på internet och planera årets stora och små trädgårdsprojekt.
  • Titta då och då till dina växter som du vinterförvarar i källaren eller på någon annan sval plats. De får inte torka ut helt men kom ihåg att vattna snålt så bara krukjorden blir lätt fuktig.
  • Sanda istället för att salta i trädgårdsgången. Salt skadar växtligheten vid sidan om gången.
  • Hungriga harar, älgar och rådjur kan gå hårt på spädafruktträd. Skydda din trädgård med gnagskydd och nät.

Köp presentkort

Ge bort en grön gåva i present! Med presentkortet väljer mottagaren själv ur vårt sortiment av växter, tillbehör och vackra ting. Presentkortet går att köpa i vår trädgårdsbutik men också genom att fylla i formuläret nedan och betala in önskat värde på vårt plusgirokonto.

Leveransadress

Förnamn*

Efternamn*

Beställarens namn*

Telefonnummer*

Epost*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Belopp*

Meddelande till Mottagare

F77S5178
Beställ via vårt plusgiro

Så här gör du:  Sätt in önskat belopp på plusgiro: 504071-2 och märk inbetalningen med beställarens namn. För att presentkortet ska komma till rätt adress fylls även formuläret till vänster i. När vi mottagit din betalning postar vi presentkortet till dig som beställare eller direkt till önskad mottagare.

Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatum.

Frågor och svar

Telefonrådgivning

Har du frågor om våra växter du köpt hos oss eller vårt sortiment är du välkommen att ringa till oss under vardagar mellan klockan 09.00-14.00. Du kan också maila oss på info@billbacks.se. Under högsäsong är det stor belastning på våra telefoner då är det lättare att nå oss via mail.

Är Trädgårdsbutiken och Villa Flora handikappanpassat?

Ja. Både Trädgårdsbutiken och Villa Flora är handikappanpassat & lättframkomligt för rullstolsburna.

Får jag ta med vår hund in i butiken?

Absolut! Även hundar är välkomna hos oss på Billbäcks.

Vilken tid på året håller Trädgårdsbutiken och Villa Flora öppet?

Trädgårdsbutiken har öppet mellan mars och början på november. Villa Flora håller öppet mellan april till och med början på september.