Öppettider

Café Villa Flora

Villa Flora har nu stängt för säsongen, öppnar åter april 2019.

Trädgårdsbutiken

Trädgårdsbutiken har nu stängt för säsongen, öppnar åter i mars 2019.

Gilla oss på Facebook
Billbäcks fruktodling
Billbäcks söker personal

Om Café Villa Flora

Sugen på något gott? Villa Flora trädgårdscafé & restaurang ligger i en fantastisk miljö, inbäddad i trädgårdsbutikens visningsträdgårdar. Här kan du alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt från vår kakbuffé till doften av blommande rosor och nybakat bröd. Slå dig ner i något av våra spännande trädgårdsrum och se årstiderna sakta byta skepnad. Njut av en god bit mat i skuggan av en bambuberså eller välj vårt lusthus invid dammen. God mat i en rofylld miljö utan krusiduller men med omtanke är vår melodi. 

Unna dig en stund hos oss! Det är ute i det fria, livet smakar som bäst.

Villa Flora är rekommenderad av White Guide Café.

Meny

Villa Flora har nu stängt för säsongen. Vi öppnar åter i april 2019. 

Konferens

Söker du en annorlunda konferensmiljö som tilltalar både sinne och smak? Hjärtligt välkomna till oss på Villa Flora! 

Vår konferensavdelning ligger i direkt anslutning till vår trädgårdsbutik och har hög hemma-hos-känsla med genomtänkt design och funktion. Närheten till naturen och trädgårdarnas blomsterhav förvandlar varje årstid till en unik upplevelse. 

Vi erbjuder olika konferenspaket: heldagar, halvdagar samt enbart lokalhyra. Har ni särskilda önskemål för er företagsgrupp ser vi fram emot att utforma ett paket som passar just er. Hör av er med era önskemål, så hjälper vi er.

Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

Abonnera

Vi tar gärna emot kvällsbokningar för födelsedagsfest, jubileum, bröllop eller företagsevent. Självklart komponerar vi menyn så att den tilltalar just din grupp. 

Vi vurmar för den mindre gruppen där vi kan ge ett bra värdskap. I restaurangen har vi cirka 40 sittplatser och om vädret tillåter erbjuder vår uteservering gott om utrymme. Lägg gärna till våra uppskattade trädgårdsvisningar med en av våra trädgårdsmästare. Detta är ett omtyckt inslag hos både företagsgruppen och på möhippan.

Välkommen att höra av dig om du vill ha en fest utöver det vanliga i en underbar miljö i en av Östergötlands vackraste trädgårdar!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost*

Telefon

Datum

Ditt meddelande