Öppettider

Café Villa Flora

Café Villa Flora är nu stängt för säsongen. Öppnar åter mars 2018.

Trädgårdsbutiken

Trädgårdsbutiken är nu stängd för säsongen.

Gilla oss på Facebook
Billbäcks fruktodling
Billbäcks söker personal

Om Café Villa Flora

I Villa Flora Trädgårdscafé & restaurang kan du alltid äta en vällagad måltid eller njuta av hembakt från vår kakbuffé. Villa Flora ligger i en fantastisk miljö, inbäddat i trädgårdsbutikens visningsträdgårdar. Det doftar blommande buskar, rosor och nybakat bröd när du kommer till oss. God mat kombinerat med en rofylld miljö är vår melodi, – utan krusiduller men med omtanke. Njut av en god bit mat i skuggan av en bambuberså eller välj vårt lusthus invid dammen. Det finns många spännande rum att slå sig ned i med sin kaffebricka och se säsongerna sakta byta skepnad.
Unna dig en stund hos oss!

Villa Flora finns rekommenderade i White Guide Café.

Meny

Vi har nu stängt för säsongen! Vi ser fram emot nya bakverk och välsmakande måltider under 2018. 

Konferens

Söker du en annorlunda konferensmiljö som tilltalar både sinne & smak? Hjärtligt välkomna till oss på Villa Flora!

Vår konferensavdelning ligger i direkt anslutning till vår trädgårdsbutik och har hög hemma-hos-känsla med genomtänkt design & funktion. Närheten till naturen och trädgårdarnas blomsterhav förvandlar varje årstid till en unik upplevelse!

Vi erbjuder olika konferenspaket; heldagar, halvdagar samt enbart lokalhyra. Har ni särskilda önskemål för er företagsgrupp ser vi fram emot att utforma ett paket som passar just er, hör av er till oss, så hjälper vi dig.

Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret nedan.

Abonnera

Vi tar gärna emot kvällsbokningar för födelsedagsfest, jubileum, bröllop eller företagsevent. Då skräddarsyr vi gärna menyn så att den tilltalar just din grupp. Vi vurmar för den mindre gruppen där vi kan ge ett bra värdskap. I restaurangen har vi cirka 50 sittplatser och om vädret tillåter erbjuder vår uteserveringen gott om utrymme! Lägg gärna till våra uppskattade trädgårdsvisningar med en av våra trädgårdsmästare, detta är ett omtyckt inslag hos både företagsgruppen & möhippan.

Välkommen att höra av dig om du vill ha en fest utöver det vanliga i en underbar miljö i en av Östergötlands vackraste trädgårdar.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost*

Telefon

Datum

Ditt meddelande