Villa Flora söker kock / kallskänka (en eller flera)

Vi letar alltid efter erfarna och gröna sköna personer som vill arbeta hos oss. Följ oss på instagram eller facebook för att få reda på när nya jobböppningar dyker upp.

 

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med kock

Kock / kallskänka

  • Sista ansökningsdag 15 maj. Vi intervjuar löpande.
  • Anställningsform Säsongsarbete april-september.
  • Omfattning Vi söker medarbetare både heltid och deltid. Arbetet är förlagt under dagtid och helger förekommer
  • Tillträde Snarast möjligt enligt överenskommelse

Du som söker har ett genuint intresse för matlagning och gillar att påverka ditt arbete och vara delaktig i menyplanering. Som kock/kallskänka på Villa Flora planerar du den dagliga driften genom att prioritera, planera och tillaga god mat med råvaror som följer årstiderna. Utifrån Villa Floras koncept kan du enkelt leverera dagens rätter men också utveckla menyn löpande. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i ett restaurangkök däribland beredning och tillagning av mat. Stresstålig, snabb och självgående är egenskaper du äger. Du bör även vara kvalitetsmedveten och ha hög känsla för råvaror. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet. Utöver att utveckla vår dagliga meny ger du även förslag som passar förbokade sällskap och event. 

Om Villa Flora

Beläget i Billbäcks trädgårdshandels visningsträdgård i Svärtinge utanför Norrköping. Det är få förunnat att arbeta i en sådan vacker miljö som denna. Vi på ’Flora’ är ett team som är starkt präglat av samarbete, glädje och kommunikation. För oss är det viktigt att vi har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad.

Grundkrav

  • Vi ser att du som söker har 2-3 års erfarenhet som kock eller innehar kockutbildning
  • Fyllda 18 år

 

 

Ditt namn*

Telefon

Din epost*

Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

Personligt brev*

CV*

Ditt meddelande