Villa flora söker cafémedarbetare (en eller flera)

Vi letar alltid efter erfarna och gröna sköna personer som vill arbeta hos oss. Följ oss på instagram eller facebook för att få reda på när nya jobböppningar dyker upp.

 

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med cafémedarbetare

Cafémedarbetare

  • Sista ansökningsdag: 15 maj. Vi intervjuar löpande.
  • Anställningsform: Säsongsarbete april-september.
  • Omfattning: Vi söker medarbetare både heltid, deltid och extra. Arbetet är förlagt under dagtid och helger förekommer
  • Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

I rollen som cafémedarbetare på Villa Flora är du van och tycker om att möta andra människor och sätta guldkant på deras vardag. Du gillar att arbeta med merförsäljning och att se positivt resultat i det arbete du utför. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt arbete och vara en del av utvecklingen framåt i verksamheten. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer i café/restaurang däribland rutiner som att följa verksamhetens öppnings/stängningsrutiner, enklare bakning, kassahantering, servering och diskplock/disk. 

Har du tidigare erfarenhet och/eller utbildning från café eller restaurang är det meriterande, men inget krav. Du är engagerad och driftig – vi lägger vikt vid din erfarenhet och kunskap, men tyngst väger dina personliga egenskaper. Du som söker behöver vara stresstålig, snabb och självgående. Vi söker dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad. Ett glatt humör trots hög arbetsbelastning ser vi som en självklarhet. 

Om Villa Flora

Beläget i Billbäcks trädgårdshandels visningsträdgård i Svärtinge utanför Norrköping. Det är få förunnat att arbeta i en sådan vacker miljö som denna. Vi på ’Flora’ är ett team som är starkt präglat av samarbete, glädje och kommunikation. För oss är det viktigt att vi har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad.

Grundkrav

  • Erfarenhet meriterande men inget krav

Ditt namn*

Telefon

Din epost*

Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

Personligt brev*

CV*

Ditt meddelande