Billbäcks söker plantskolist

Vi letar alltid efter erfarna och gröna sköna personer som vill arbeta hos oss. Följ oss på instagram eller facebook för att få reda på när nya jobböppningar dyker upp.

 

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med plantskolist

Plantskolist

  • Sista ansökningsdag: 15 april. Vi intervjuar löpande.
  • Anställningsform: Säsongsarbete april-december.
  • Omfattning: Heltid. Arbetet är förlagt under dagtid, enstaka helger förekommer.
  • Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

Du älskar natur, att vara utomhus och arbeta fysiskt. Som trädproducent även så kallad plantskolist, arbetar du både självständigt och i lag tillsammans med andra medarbetare på Billbäcks trädodling. I trädodlingen tillämpar vi stor omsorg i det arbete vi utför för att leverera vackra och hållbara träd till Sverige och norden, som ska växa vidare i generationer. 

Du arbetar med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter inom plantskola däribland beskärning och uppbindning av träd, hantering och upptagning av träd, bevattning och underhåll av ogräs, lastning av träd och trädgårdsmaterial. I ditt arbete sätter du kvalitén i fokus, du har god fysik och trivs med att arbeta utomhus. Du ser dig själv som en lagspelare och har god förmåga att arbeta med andra såväl som självständigt.  

Om Billbäcks trädodling

Billbäcks är ett tredje generationens familjeföretag med rötterna i vackra Svärtinge utanför Norrköping. Vi är stolta över vår trädodling, trädgårdshandel och Villa Flora trädgårdscafé – vårt sortiment når så väl små som stora kunder inom både offentlig och privat sektor över hela Norden. Tillsammans med våra medarbetare som delar vårt intresse för det gröna, önskar vi erbjuda personlig service där vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörskontakter.

Grundkrav

  • Gymnasial/eftergymnasial trädgårdsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet från liknande arbetsplats meriterande men inget krav
  • Truckkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i engelska

Ditt namn*

Telefon

Din epost*

Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

Personligt brev*

CV*

Ditt meddelande