Billbäcks söker butiksmedarbetare (en eller flera)

Vi letar alltid efter erfarna och gröna sköna personer som vill arbeta hos oss. Följ oss på instagram eller facebook för att få reda på när nya jobböppningar dyker upp.

 

Tillbaka till lediga tjänster

Ansök via formuläret nedan och märk din ansökan med butiksmedarbetare

Butiksmedarbetare

  • Sista ansökningsdag: 15 maj. Vi intervjuar löpande.
  • Anställningsform: Säsongsarbete april-oktober.
  • Omfattning: Vi söker medarbetare både heltid, deltid och extra. Arbetet är förlagt under dagtid och helger förekommer.
  • Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse

I rollen som butiksmedarbetare på Billbäcks trädgårdsbutik har du ett estetiskt sinne och besitter trädgårdskunskaper. Du möter dagligen kunder och besökare som söker inspiration och hur de bäst lyckas med sin trädgård, balkong eller uteplats. Självständigt och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att skapa en säljande avdelning i en trivsam miljö. 

Du arbetar med de vanligt förekommande uppgifter i butik, däribland fylla på med växter, vattna, service med bland annat växtråd, växtförslag, skötsel och växtkomponering, kassahantering, aktivt driva försäljning utifrån givna mål. Du är självgående, stresstålig, utmärkt ordningssinne och tycker om kontakten med kunder. Du gillar att arbeta i grupp, har en kreativ ådra och gillar fysiskt arbete. 

Om Billbäcks trädgårdsbutik

Billbäcks trädgårdshandels är beläget i Svärtinge utanför Norrköping. 

Grundkrav

  • Trädgårdsutbildning
  • Erfarenhet från liknande arbetsplats meriterande men inget krav

Ditt namn*

Telefon

Din epost*

Vänligen bifoga personligt brev & CV som pdf eller Word fil.

Personligt brev*

CV*

Ditt meddelande